Vakantiepark of vakantiedomein: Château Cazalères

Al meer dan 25 jaar is Vakantiepark Château Cazalères een bekend domein voor Nederlandse en Belgische gezinnen.

 

Niet te groot en niet te klein
Château Cazalères biedt het comfort van een groot park en de gezelligheid van een klein park. Twee grote zwembaden met glijbanen en een apart peuterbad, samen zo’n 700 m2, twee tennisbanen, het midgetgolfveld, de jeu de boulesbanen, een groot speelveld, een speeltuintje, een trampoline, fietsenverhuur en niet te vergeten ons professionele animatie team in het hoogseizoen maken het park compleet.

 

Ons ‘onvolprezen’ animatieteam

Dan ons Nederlandse animatieteam! Zij zorgen voor veel pret en plezier; knutselen voor de kleintjes, kinderdisco, koekjes bakken, buikschuiven, dansen, spooktochten, maar niet alleen voor ‘jong’, ook voor tieners is er een programma: volleybal- en/of tennistoernooien en playbackshows.

Midgetgolf

Een hole-in-one, wie lukt het? 

Op onze midgetgolfbaan is het dikke pret voor het hele gezin. Stokken en balletjes zijn bij de receptie verkrijgbaar tegen een kleine borg. 

Tennisbaan

Naast het Château liggen twee prachtige tennisbanen. Omgeven door  de hoge cipressen is het heerlijk spelen. Reserveer tijd bij de receptie. Daar zijn ballen en rackets te huur. Tennisschoenen verplicht.

Speeltuin en zandbak

Op het terrein is een speeltuin aanwezig voor de allerkleinsten. 

Onder toezicht van de ouders is het lekker klauteren en spelen geblazen.

Jeu-de-boulesbaan

Lekker aan het einde van de dag een balletje gooien op een van de banen? 

Neem jeu-de-boulesballen mee!

Peuterbad

Voor het Château ligt het grootste zwembad van de Ariège, 700 m2. Omzoomd door zonneweiden en terrassen en omringd door fleurige parasols en ligbedden. Voor de kleintjes is er een prachtig kinderbad (40 m2).

Geen zin om te koken?

Kom dan lekker eten in ons restaurant.

Schuif aan voor een heerlijk en betaalbaar diner. 

Liever een snackmenu? 

Ga dan naar de poolbar bij het zwembad.

In de lente is Cazalères het domein voor rustzoekers en natuur-liefhebbers. De natuur laat zich juist in dit jaargetijde van zijn mooiste kant zien. En door het milde klimaat is dit hét jaargetijde om eens lekker te gaan fietsen en wandelen.

In het najaar blijft het klimaat op Cazalères aangenaam en kunt u, hoewel de avonden korter zijn, lekker lang buiten leven en genieten van de omgeving. 

In dit seizoen is het ook nog erg goed mogelijk om flink actief te zijn of (steden)trips te maken. 

De gezellige seizoensdrukte is dan immers vervangen door een weldadige rust.